Escape Room Huisnummer 20

FAQ

Wat zijn de Corona-richtlijnen?

Wij ontvangen jullie graag met mondmasker. Bij aankomst vragen we tevens jullie handen te ontsmetten met alcoholgel dat aanwezig is.

Is het spel geschikt voor iedereen?

Het spel is geschikt voor bijna iedereen. Het spel is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers en hoogzwangere vrouwen. Vanwege de complexiteit van het spel ligt de minimum leeftijd op 12 jaar. Voor een groep met enkel jongeren onder de 15 jaar passen we graag onze escape room op hun maat aan met onze 'jongerenformule'. Gelieve dit dan bij reservatie te vermelden. Tenslotte raden we u aan gesloten schoenen zonder hoge hak te dragen.

Met hoeveel spelers kunnen we spelen?

Het spel kan gespeeld worden in teams van 2 tot 8 personen. Het maximum aantal spelers is hoger dan bij de meeste escape rooms, aangezien onze kamer relatief groot is.

Hoe kunnen we betalen?

U kan vooraf betalen via overschrijving tot 3 dagen voor aanvang. Ter plaatse kan u cash betalen. Voorlopig hebben wij geen mogelijkheid tot elektronisch betalen ter plaatse.

Kan ik iemand een escape game cadeau geven?

Jazeker! U stuurt ons een mailtje (info@huisnummer20.be) met de waarde van de cadeaubon. Na betaling ontvangt u deze elektronisch.

cadeaubon

Kunnen we onze reservatie annuleren?

Annuleren is mogelijk via de link in de bevestigingsmail die u ontving na reservatie. U kan kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang. Bij latere annulatie wordt u de helft van de prijs aangerekend. Indien u niet komt opdagen, wordt de volledige prijs van het spel aangerekend.

Is er voldoende parkeerplaats?

U kan parkeren op de oprit. Verder is er ook steeds parkeerruimte aan de straatkant.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Gelieve 15 minuten voor start van het spel aanwezig te zijn. Dan is er nog voldoende tijd voor een toiletbezoek en voor de inleiding van het spel. Indien u te laat arriveert, zal uw speeltijd ingekort worden.

Hoe verloopt het spel?

Wanneer de deur van de kamer sluit, begint de tijd te lopen. Je hebt exact 1 uur de tijd om raadsels op te lossen, voorwerpen te verzamelen en codes te kraken die je telkens een stapje dichter bij het einddoel brengen: ontsnappen! Samenwerking en communicatie met je teamleden is hierbij van essentieel belang. En blijf je maar je hoofd breken op een onoplosbare puzzel? Geen nood, dan helpt de spelleider jullie op weg via een hint op het scherm. Op die manier is spelplezier voor iedereen verzekerd.

Is het eng?

Absoluut niet! Het spel bevat geen angstaanjagende elementen en geen kleine claustrofobische ruimtes. In geval van nood kan u steeds meteen de kamer verlaten.

In welke taal kunnen we het spel spelen?

Het spel kan gespeeld worden mits een basisbegrip van Nederlands of Engels. De meeste raadsels zijn echter taalonafhankelijk.